17 november 2019
11:00

Stångebro United

Referat: Stureby SK - Stångebro United

Samma motstånd i semi som i sista gruppspelsmatchen igår, men tyvärr inte samma intensitet och rörlighet som igår. Matchen blev därför betydligt jämnare än igår och det blir mycket spel på mittplan där lagen byter boll med varandra.

Precis som i övriga matcher i turneringen så släpper vi i princip inte till någonting bakåt, men det är också rätt trubbigt framåt samtidigt som vi möter ett starkt och fysiskt försvar.

Vi lyfter oss lite i slutet av första halvlek och får ett mål bortdömt precis innan paus, men har en ändå en bra känsla inför andra halvlek. Tyvärr får vi sämsta tänkbara start när vi agerar otroligt passivt på en hörna och 0-1 känns tungt. Vi lyckas ända mobilisera lite kraft och kastar om lite laget för att få lite ny energi. Kvitteringen kommer också både snyggt och rättvist med sju-åtta minuter kvar. Vi fortsätter att ligga på för ett segermål men får tyvärr inte utdelning och matchen går till straffar (3st). Där drar vi för första gången på länge det kortaste strået.

Nu laddar vi om för helgens sista match där vi stöter på nytt motstånd i form av Tranås.